Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Fastighetsbox utomhus

Fastighetsboxar utomhus

Postboxar för utomhusbruk kan ibland vara enda lösningen för postutdelning om man inte har utrymme inomhus. Vi rekommenderar alltid att ha postboxarna inomhus om det går eftersom väder och vind kan ställa till med vissa problem. Våra utomhusboxar är extra tätade mot regn och fukt i sin konstruktion. Dessutom rekommenderas det alltid att ha snedtak till boxar utomhus så det inte samlas brandfarligt material uppe på boxarna. Även ett litet skärmtak kan vara att föredra för att maximera trivseln kring boxen samt att minska risken att låsen fryser. Boxarna kan lackas i valfri RAL färg men standardkulörerna är silvergrått, skiffergrått, svart & vitt. Skiffergrå är vår mest sålda färg.

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

Fastighetsbox utomhus -Vad skall jag tänka på?

Det är väl mest praktiskt att kunna sätta upp sin fastighetsbox inomhus men det är långt ifrån möjligt hos alla fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar. Då väljer man att sätta upp en postbox utomhus eller helt enkelt på utsidan av sin BRF eller utanför trapphuset på sin fastighet. Som fastighetsägare skall man alltid sträva efter att det skall vara ett så stort nöje som möjligt för de boende att hämta sin post eller sina postpaket i postfacken. Man skall även tänka på arbetsmiljön för brevbäraren så hen slipper om möjligt stå ute i ovädret och dela ut postförsändelser till de som bor i fastigheten. Så vill man att posten skall vara så torr och fin som möjligt skall man försöka få till ett så gott skydd som möjligt för brevbäraren så det inte kommer väta på posten under utdelningen till postfacken.
 

Bra att tänka på innan köp

Vi på fastighetsbox.se brukar rekommendera att man placerar sin postbox så att det inte kommer regn på låsen för det kan hända i vårt avlånga land att det kommer regn på natten och fram emot morgonkvisten så fryser det till med resultat att låsen på fastighetsboxen såklart kan frysa och detta är nått man vill undvika. Drömmen vid installation av utomhus post boxar är om postfacken kan placeras under ett stort skärmtak (ett sånt som brukar sammanfoga flera huskroppar). Då kommer det aldrig komma nederbörd på postfacken med en 100% torr miljö. Detta är väldigt vanligt förekommande i kommunal verksamhet.

Vid vissa installationer av postfack så är det svårt att även hitta en passande vägg för att montera sina utomhusboxar. Det är då våra benstativ till fastighetsboxar kommer till sin rätt. Dessa stolpar till postboxar monteras enkelt på betongplint alternativt på betongplatta eller annat fast markmaterial. Våra benstativ har räddat många fastighetsägare som haft kniviga projekt där postnord krävt av dem att det skall monteras upp postfack till de boende.

Vi har fyra standardfärger på våra utomhusfastighetsboxar och de är skiffergrå (RAL 7015) Silvergrå (RAL 7001) Vit (RAL 9010) och Svart (RAL 9017). Här har vi tagit fram en rekommendation på skiffergrå då detta är den mest förlåtande kulören över tid. Skiffergrå eller mörkgrå som den även kallas döljer på bästa sätt den smutsfilm som blir över tid som vi tyvärr inte kommer ifrån.

Moms visas: