Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Fastighetsboxar inomhus

Svenskboxen

Svenskboxen är Sveriges mest sålda postbox till antal och installationer. Svenskboxen finns i våra standardkulörer silvergrå, mörkgrå, svart och vit. Silvergrå är vår mest sålda kulör och den som anses vara mest neutral och håller sig fräsch under längst tid. Postboxen är förberedd för digitala lås som man kan komplettera med vid senare tillfälle. Detta är en riktigt prisvärd fastighetsbox som vi sålt sen 2009 med ytterst få reklamationer.

Låga priser

Snabba leveranser

Fri frakt

Hög kvalité

 

Fastighetsbox inomhus

Att placera sina fastighetsboxar inomhus är det absolut vanligast förekommande och postnord har som plan att det skall monteras postboxar i alla förekommande flerfamiljshus inom de närmsta åren. I flera länder runt om i världen är det tom lagkrav på att det skall finnas postboxar i flerfamiljshus men vi har inte kommit riktigt dit i Sverige än. Dock märker vi av en ökad försäljningstakt på fastighetsboxar då fler och fler postdistrikt uppvaktar fastighetsägarna till att ta steget att montera upp boxar i sina hyreshus. Så det är bara en tidsfråga innan vi ser dessa i alla hyreshus där ute.

Vi på fastighetsbox uppmuntrar våra kunder att i möjligaste mån montera sina postfack inomhus så gott det går. Visst kan man placera sin postutdelningsstation utomhus med fördelarna med att ha en inomhus postbox är många och vi kommer här lista fördelarna med en inomhusvariant kontra en utomhus monterad fastighetsbox.

• Är boxen monterad på insidan så slipper man allt som har med frysta lås att göra. Inomhus lär inte postfackens lås frysa men detta kan i enstaka fall vara ett problem vid utomhusmontering.
• Inomhus är alltid luften torr och fin och man slipper att posten eller brevförsändelserna blir fuktiga som i vissa installationer kan vara ett problem vid utomhusmontering.
• Inomhusmonterade postfack ger en trivsam miljö för de boende när de skall hämta sin post samtidigt som brevbäraren blir på ett strålande humör då hen slipper dela ut posten utomhus i blåst och regnväder.
• Att posten förvaras inomhus ofta bakom en låst dörr går även att posten blir förvarad på ett säkrare sätt än vid utomhusboxar där obehöriga kan komma åt postfacken på ett annat sätt än om de finns monterade i trapphusen.
• Inomhusklimatet gör att livslängden blir istort sett evig då en inomhus postbox inte slits av väder och vind på samma sätt som en på utsidan.
 

 

Vad för olika monteringslösningar finns det för inomhus fastighetsboxar?

• Upphängning på vägg -Att hänga upp boxen på en vägg är det absolut vanligaste sättet att montera en inomhus fastighetsbox. Alla våra fastighetsboxar i metall kommer levereras med en monteringsskena som enkelt skruvas upp på väggen. Efter att metallskenan skruvats fast i väggen så hänger man upp boxen på denna. Sen öppnar man upp huvuddörren på boxen och skruvar två skruvar genom de förborrade hålen för att fixera boxen i positionen. Detta är en mycket enkel installation.

• Fastighetsbox på benstativ -Våra benstativ är ett utmärkt tillbehör om man inte vill borra upp boxarna på väggen eller man helt enkelt inte har en vägg att fästa dessa på. Vi har sålt dessa ben till fastighetsboxar till många kontorshotell där det inte finns väggar eller att väggarna helt enkelt varit i glas som gjort montering och upphängning omöjlig. Benstolparna har en markplatta med förborrade hål så man enkelt kan bulta fast stolparna i marken eller i golvet. Denna lösning har också varit en populär lösning till kommuner där man mitt i kommunhuset skapat en posthantering och då har det oftast handlat om fristående fastighetsboxar.

• Fristående på en bänk -Inte den vanligaste lösningen men likväl en utmärkt lösning i flera fall. Detta är den vanligaste lösningen när det kommer till tillfälliga lösningar som ofta sker när det är renovering på gång i trapphusen. Då flyttas ofta boxarna ner från väggarna och ställs på en möbel eller i vissa fall flyttar till en tillfällig byggnad så målare, snickare och andra hantverkare kommer åt att göra fint i trapphusen.

• Fälla in fastighetsbox i vägg -Det absolut häftigaste och verkligen exklusivt. Detta är vanligast vid nybygge och ombyggnation. Man får då en väldigt slimmad lösning och det ser såklart väldigt stilrent och snyggt ut. Det medför oftast såklart en högre kostnad om man behöver såga upp betongväggar och liknande.

 

Moms visas: