Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Tidningshållare

Tidningshållare

Köp tidningshållare till era hyresgäster och till de som får sin post levererad till fastighetsboxar i sin entré. En tidningsklämma är perfekt för morgontidningen och fortfarande är det vanligast förekommande att tidningsbuden leverera morgontidningen till hyresgästens ytterdörr och då passar en tidningshållare perfekt. Vi erbjuder flera modeller och i olika material och utseende så alla våra kunder kan finna en tidningshållare som passar in i trapphusets design.

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

Tidningshållare för smidig leverans av morgontidning är mycket uppskattat av de flesta hyresgäster som prenumererar på en morgontidning. I vissa tidningsdistrikt så levereras morgontidningen till fastighetens postbox men det är långt ifrån alla som gör detta. Att leverans av morgontidningen sker till lägenhetens dörr är fortfarande helt klart det vanligast förekommande. När man frågat hyresgäster vilken modell de föredrar av att hämta morgontidningen i postfacket vid sin entré i trapphuset eller i en tidningsklämma utanför ytterdörren så svarade 95% att de föredrog att få sin tidning levererad till en tidningshållare eller tidningskorg utanför sin ytterdörr.

Säkerhetsdörrar skapade en enorm efterfrågan på tidningshållare.

De flesta fastighetsägare går i planer om att installera säkerhetsdörrar i sina hyresgästers lägenheter. En säkerhetsdörr är en mycket bra investering då de skapar en tystare miljö i lägenheten och i trapphuset då dessa dörrar är välisolerade samt att de inte har ett brevinkast i dörren. När då brevinkastet som även är ett inkast för morgontidningen försvinner så måste man ersätta detta med förslagsvis en tidningshållare. Tidningshållaren monteras med fördel i samma höjd som lägenhetsdörrens handtag för att skapa en smidig inhämtning av morgontidningen.

 

Vi erbjuder tidningshållare i flera olika modeller, material och färger. Kanske passar en tidningshållare i mässing eller varför inte en tidningshållare rostfri? Om man är en exklusiv BRF så är det självklara valet en tidningshållare i mässing eller en tidningshållare i ek.

 

Det kommer väldigt mycket besökare in till vår webbshop genom sökningar i sökmotorer och vanliga sökningar är:

Tidningshållare vägg - Denna kund är säkert en hyresvärd som söker en lösning för dagstidnings leverans till sina hyresgäster.

Tidningshållare trapphus är också en vanlig sökning och detta är också säkert en fastighetsägare som är på jakt efter tidningshållare för sina hyresgäster.

Tidningshållare trä - Här säker de nog efter vår tidningshållare i ek från importören Svenska fastighetsboxar som vi säljer.

Tidningshållare mässing kommer ifrån tillverkaren Din box som är vår största leverantör av postprodukter.

Tidningshållare klämma är vår vanligaste modell typ. 

Moms visas: