Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Våningsregister

Våningsregister

Namnregister, trapphustavlor och låsbara skyltskåp kan användas i trapphus och entréer för att visa upp namnen på de boende för att det ska vara enkelt för besökare, gäster och tidningsbud att veta vilken våning de ska till. Våra våningsregister är Europatillverkade och håller högsta kvalité till låga priser. Du kan enkelt fästa pappersark med magneter på dessa hyresgästregister.

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

Produktfilter
  • Placering
  • Storlek
  • Storlek
  • Färg
  • Användningsområde
  • Övriga egenskaper
  • Tillbehör
Rensa

Hyresgästregister = namntavla för trapphus   

 

Vi här på fastighetsbox.se säljer även andra relaterade produkter som passar i våra kunders närhet. Det är en självklarhet att det skall finnas trappregister i fastighetens entré där man kan se vilka som bor i trapphuset, på vilken våning och i vilken lägenhet densamme bor i. Det är väldigt smidigt med ett namnregister precis innanför dörren i fastigheten så besökaren eller budet snabbt hittar till rätt person eller familj. Det kan bli rejält knorrigt om budfirman inte hittar till rätt bostad med sin leverans och därför är tydlighet i sättet man använder sina trappregister väldigt viktigt.

 

Vilken storlek skall man välja på sin namntavla i sin entré?

 

Det finns såklart ingen trapphustavla som passar alla situationer utan man behöver kika lite djupare för att finna den namntavlan som passar just det tilltänkta trapphuset. Om man väljer ett skyltskåp som skall fungera som både namntavla och även för att sätta upp de anslag som önskas och ibland enligt lag krävs så brukar vi tänka så här. Om man har 5-6 våningar i trapphuset så brukar man använda sig av två st A4:or men namn och lägenhetsnummer. Till dessa två A4 papper så brukar man vilja ha ett OVK protokoll samt ett A4 papper där man presenterar information om hyresvärden / bostadsrättsföreningen samt telefonnummer och kontaktuppgifter till densamme. Även telefonnummer till jourcentral om nån låst sig ute, VVS firma om vattenläcka uppstår och låssmed om några lås krånglar. Så i dessa fall så är vår anslagstavla trapphus för 4 st A4 papper det vanligaste alternativet. Är det fler än ca 20 lägenheter så brukar man gå upp till ett större trappregister med plats för flera A4 papper. Vi känner oss väldigt trygga med vårt sortiment här på fastighetsbox.se då vi erbjuder flera storlekar på trapphustavlor. Våra vanligast storlekar på trappregister är:

 

* Trappregister 1xA4

* Trappregister 2xA4

* Trappregister 3xA4

* Trappregister 4xA4

* Trappregister 6xA4

 

Vi har ju skyltskåp upp till 27 st A4:or med de absolut vanligast förekommande varianter för att använda som trapphustavla med namnregister i trapphus är de vi nämnt ovan.

 

Vad kulör skall man välja till sitt trappregister? Silver, svart eller ett våningsregister i trä?

 

Här är det bara fantasin som sätter gränser eller kanske vad grannarna önskar för "look" i trapphuset. Det är vanligast med natureloxerade skyltskåp (natureloxerade är ren aluminium som inte lackeras efter tillverkning). Men vi på fastighetsbox.se erbjuder även trapphustavlor i svart kulör och även skitsnygga och exklusiva våningsregister i exklusiv ek. Dessa skyltskåp i ek är mycket stilfulla och signalerar ut en känsla av lyx och exklusivitet.

 

Det är mycket smidigt att välja magnetiska trapphustavlor så men enkelt kan sätta upp sina namnregister med magneter. Då blir det superenkelt att byta ut sina A4 papper med de boendens nummer. Vi har sålt våra produkter runt om i Sverige sen 2009 och det är inte bara stora städer så som Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås som har hyresvärdar som beställt våra produkter utan i de flesta städer runt om i Sverige då vi driver e-handel och har hela Sverige som arbetsfält. Har ni funderingar kring våra produkter så kan ni kontakta vår kunniga kundtjänst som hjälper er.

 

Moms visas:
Filter