Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Postbox Natur

POSTBOX BOX NATUR EXKLUSIV EK

Svenska fastighetsboxars exklusiva postboxar i Europeisk ek med högsta möbelkvalité som håller många år framöver. En lyxig variant av postbox för trapphus och entréer. Fastighetsboxen i Ek är försedd med ett extra brandskydd genom brandskyddslack för att motverka bränder i trapphus. Box Natur kan kombineras med passande tidningshållare i ek för att nå ett maximalt lyxigt utseende i era trapphus.

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

Postbox i flamsäkert trä

Box natur fastighetsbox från Svenska fastighetsboxar är ett mycket snygg och stilfull liggande fastighetsbox som är tillverkad i Europeisk ek i möbelkvalité. Postbox Natur är tillverkad efter säkerhetsklass 2 och är avsedd för montering inomhus. Frontluckan är överkantshängd med en inkast-springa på 10 mm. Flera av våra kunder undrar om denna endast 10 mm höga springa och får för sig att brevbäraren får problem med att leverera post till varje boendes fack genom denna trånga springa. Då får vi flera gånger i veckan förtydliga att all post levereras först efter att brevbäraren öppnat upp huvudlåset på postboxen. Då har brevbäraren fällt undan hela fronten på postboxen och har då ca 15 cm höga postfack att snabbt och enkelt kunna mata in posten i. De smala inkasten är endast till om nån behöver lägga in en kalasinbjudan/flygblad eller liknande.
 

Ett komplett postboxsystem

Det ingår tre nycklar till varje fack självklart finns det reservdelar att köpa om olyckan skulle vara framme. Vi rekommenderar att man köper till snedtak till dessa boxar för att minska risken för att det samlas brandfarlig material ovanpå boxarna. Snedtaken är även bra då det inte glöms kvar saker uppe på boxarna som kan vara fallet om det finns en avlastningsyta ovanpå där man kan lägga ifrån sig handskar, laptops, mobiltelefoner och annat som man har i händerna när man skall hämta ut sina brev eller andra postförsändelser. Önskar ni att montera denna fastighetsbok i trä på ben så kontakta oss så skall vi hjälpa er med pelarstativ till dessa.

Så önskar ni det där lilla extra när det kommer till fastighetsboxar så skall ni helt klart kika närmare på vår serie Box Natur som är tillverkad i ek i möbelkvalité. Våra fastighetsboxar i trä visar verkligen för besökarna till ert trapphus att de kommit till ett trapphus av hög klass. Ett utmärkt sätt att höja värdet på sin fastighet. Kontakta oss på fastighetsbox.se om ni behöver hjälp med att planera era fastighetsboxar.
Moms visas: